LAMBERTSETER KIRKE

OSLO

– Bli med på trim

Tirsdag 9. januar kl. 10 starter vi opp med tirsdagstrening i bomberommet i Lambertseter kirke. Tilbudet er for deg som er hjemme på dagtid og som har lyst til å komme i bedre form.

AV Kristine Kjenne

INSTRUKTØR, LAMBERTSETER KIRKE

Instruktøren, Kristine Kjenne, er utdannet Idrettspedagog og har en treårig bachelorgrad i Fysisk Aktivitet og Ernæring fra Høyskolen Kristiania i Oslo. Hun jobber til daglig som treningsinstruktør på Skøyen Aktivitetssenter, holder trening i Nordstrand kirke hver onsdag og er daglig leder i Livsstilspedagogene AS.

Treningen tilrettelegges for alle, og ingen forkunnskaper er nødvendig. Instruktøren tar hensyn til alle typer skader og begrensninger, og deltagerne jobber i sitt eget tempo. På denne måten passer treningen for alle uansett utgangspunkt. Blir du med på treningen vil du få økt styrke og kondisjon, bedret balanse og økt beinmasse. Det er også sosialt og hyggelig på trim, og du vil møte flere likesinnede.

Treningen vil foregå i bomberommet i Lambertseter kirke tirsdager kl. 10-11 fra og med tirsdag 9.januar. Det er drop-in på timen og det koster 50kr per gang. Ta gjerne med kontant eller betal med vipps. Kom alene eller ta med deg venn eller fem! Sammen får vi en sprek og hyggelig start på 2018!

Håper å se deg på tirsdagstrim!
-Instruktør, Kristine Kjenne